Informatie

Welkom bij Sportmassage Zierikzee!

Vanuit mijn passie voor het sporten en dan met name het hardlopen, en hoe het lichaam weer zo snel mogelijk te herstellen, ben ik begonnen met de opleiding sportmasseur. Ik ben sinds juni 2019 in bezit van het diploma erkend sportmasseur van de ESPO.

Een sportmassage heeft niet alleen met herstel te maken na een wedstrijd, zware inspanning of tussen trainingen door, maar ook met het activeren van de spieren, en de doorbloeding op gang brengen voor een wedstrijd of zware inspanning.

Een veel voorkomend misverstand is dat sportmassages alleen voor sporters zijn, maar niets is minder waar! Of het nu gaat om recreatieve sporters, wedstrijdsporters of niet sporters, iedereen kan baat hebben bij een sportmassage. Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Bandageren na een blessure behoort ook tot de mogelijkheden. Bent u voor 90 à 95% weer hersteld en wilt u na overleg met uw arts of fysiotherapeut weer gaan sporten? Dan kan bandageren prettig zijn, zodat u er alert op bent om die beweging die de blessure veroorzaakte, niet te maken, of het kan u gewoon wat zekerheid geven in het sportveld. Ook dan kunt u bij mij terecht.